ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Λεβαντόβσκι μπήκε στο στόχαστρο του Γκουαρδιόλα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας στο ματς κόντρα στην Σουηδία για τα τελικά του Euro 2020 | 23 Ιουνίου 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας στο ματς κόντρα στην Σουηδία για τα τελικά του Euro 2020 | 23 Ιουνίου 2021 @ 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητά έναν στράικερ παγκόσμιας κλάσης για να καλύψει το κενό του Σέρχιο Αγκουέρο και σύμφωνα με την Daily Mail ο νέος μεγάλος στόχος της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Το φινάλε του Euro 2020 έφερε ξανά στο προσκήνιο τη μεταγραφολογία, με τις ομάδες να εντείνουν τις κινήσεις τους ώστε να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτό ισχύει ακόμα και για τις τοπ ομάδες που θεωρητικά έχουν ελάχιστα κενά να συμπληρώσουν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Μάντσεστερ Σίτι, νυν πρωταθλήτρια και ομάδα που έχει πάρει τον τίτλο στην Premier League τρεις φορές την τελευταία τετραετία.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της αγγλικής εφημερίδας "Daily Mail", οι πολίτες βλέπουν πως η προσπάθειά τους να πάρουν τον Χάρι Κέιν έχει πέσει σε τοίχο, από τη στιγμή που η Τότεναμ δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποδεχτεί την πρόταση 100 εκατομμυρίων λιρών που κατέθεσαν, και για το λόγο αυτό έχουν στρέψει αλλού την κατεύθυνσή τους.

Ο νέος μεγάλος τους στόχος μάλιστα δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με την Σίτι να εκτιμάει πως η Μπάγερν ενδεχομένως να σκεφτεί την περίπτωση πώλησής του από τη στιγμή που έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο ο Πολωνός και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει.

Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι του 2022 θα κινδυνεύουν οι Βαυαροί να τον χάσουν με πολύ λίγα χρήματα, έχοντας μόνο έναν χρόνο συμβολαίο ακόμα, με τον Γκουαρδιόλα να έχει να θυμάται από την πλευρά του μία εξαιρετική συνεργασία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι τη διετία 2014-2016 στην Μπάγερν.

Σημειώνεται πως ο "Λέβα" αποτελεί το βαρύ πυροβολικό στη γραμμή της κρούσης των Βαυαρών εδώ και μία επταετία (το 2014 τον απέκτησε από την Ντόρτμουντ), με τον Πολωνό φορ να πετυχαίνει 41 γκολ στη περυσινή Bundesliga καταρρίπτοντας το θρυλικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με 40 γκολ σε μία σεζόν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ