ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι σκέφτεται αλλαγή σκηνικού, στο κόλπο η Ρεάλ

Ο Λεβαντόβσκι κρατάει τον τίτλο για τον πρώτο σκόρερ της Bundesliga
Ο Λεβαντόβσκι κρατάει τον τίτλο για τον πρώτο σκόρερ της Bundesliga © 2021 SVEN HOPPE/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με την AS, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του απ' την Μπάγερν Μονάχου έπειτα από επτά σεζόν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησής του.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρίσκεται στην Μπάγερν Μονάχου για επτά σεζόν, ενώ δέκα είναι συνολικά στην Bundesliga. Ο Πολωνός στράικερ μέτρησε φέτος 48 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, σε μία πάρα πολύ παραγωγική σεζόν.

Σύμφωνα με την AS, ο Λεβαντόβσκι είναι πιθανό να αποχωρήσει απ' τους Βαυαρούς. Όπως αναφέρει, η ισπανική εφημερίδα ο 32χρονος επιθετικός είναι ανοιχτός στην αλλαγή σκηνικού, ώστε να γνωρίσει ένα νέο πρωτάθλημα και μία καινούργια κουλτούρα.

Με την Μπάγερν έχει συμβόλαιο έως το 2023, ωστόσο οι Βαυαροί δεν σκέφτονται σε καμία περίπτωση να πουλήσουν το βασικό τους "όπλο"

Στο παιχνίδι και η Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Λεβαντόβσκι έχει προτάσεις από μεγάλες ομάδες. Η Παρί αναζητά επιθετικό, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Στο κόλπο βρίσκεται και η Ρεάλ, καθώς ο Λέβα αρέσει στον Αντσελότι. Μάλιστα, αν χαλάσει η μεταγραφή του Χάαλαντ στους μερένγκες, τότε οι Βαυαροί θα κινηθούν για τον Λεβαντόβσκι.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ