ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Έδωσε τα χέρια με την Λιντς για τον Φίλιπς

Ο Κάλβιν Φίλιπς με τη φανέλα της Λιντς σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Κάλβιν Φίλιπς με τη φανέλα της Λιντς σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ | 12 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Μία ανάσα από το να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να έρχονται σε συμφωνία με την Λιντς για να κάνουν δικό τους τον Κάλβιν Φίλιπς, έναντι ενός ποσού κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κάλβιν Φίλιπς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό στο πλαίσιο του Euro 2020 όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της εθνικής Αγγλίας στη διοργάνωση και έναν χρόνο μετά έρχεται η στιγμή να εξαργυρώσει τις υψηλές ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Σε αυτό έρχεται να "βοηθήσει" η Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό τον Άγγλο διεθνή μέσο και να φτάνει το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) σε συμφωνία δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με την Λιντς.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της "Athletic", Ντέιβιντ Όρνστεϊν, η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας έδωσε τα χέρια με τα παγώνια για την απόκτηση του Φίλιπς, με τους πολίτες να δέχονται να καταβάλλουν 49,1 εκατομμύρια ευρώ ως στάνταρ ποσό και να συμπεριλάβουν και άλλα 3,5 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους.

Πέρα από τις διαπραγματεύσεις για τον 26χρονο Άγγλο κεντρικό μέσο, δημοσιεύματα από το Νησί αναφέρουν πως οι δύο ομάδες συζήτησαν και για τον Ντάρκο Γκιάμπι, με τον 18χρονο Άγγλο μέσο να αναμένεται να μετακομίσει από το Έτιχαντ στο Έλαντ Ρόουντ σε μία μεταγραφή που αναμένεται να στοιχίσει 5,85 εκατομμύρια ευρώ στην Λιντς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΝΤΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ