ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Κάλβιν Φίλιπς και Κουκουρέγια οι επόμενοι στόχοι, προς πώληση ο Ζιντσένκο

Ο Κάλβιν Φίλιπς μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Κροατίας στο Γουέμπλεϊ
Ο Κάλβιν Φίλιπς μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Κροατίας στο Γουέμπλεϊ PHOTO CREDITS: GLYN KIRK/POOL PHOTO VIA AP

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να συνεχίσει την ενίσχυσή της στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και οι επόμενοι στόχοι της είναι ο Κάλβιν Φίλιπς για τη μεσαία γραμμή και ο Μαρκ Κουκουρέγια για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Ζιντσένκο είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Η Μάντσεστερ Σίτι ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεσή της με την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ, ωστόσο δεν θα σταματήσει εκεί. Το "Athletic" αναφέρει ότι οι επόμενοι μεταγραφικοί της στόχοι για την ενίσχυσή της, είναι ο Κάλβιν Φίλιπς της Λιντς και ο Κουκουρέγια της Μπράιτον.

Ο Ισπανός φουλ-μπακ της Μπράιτον έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν και είναι από τους πρώτους στόχους του Γκουαρδιόλα, καθώς θέλει ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η Μπράιτον αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο οι πολίτες θέλουν να μειώσουν, έχοντας και τον παίκτη ως σύμμαχο. Το συμβόλαιό του με τους γλάρους εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Ο Άγγλος μέσος είχε κάνει ένα εξαιρετικό Euro 2020 με την εθνική Αγγλίας, ενώ είχε μια γεμάτη σεζόν με τη Λιντς τη φετινή σεζόν στην Premier League. Για τον παίκτη έχει ενδιαφερθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για να εξοικονομήσουν χρήματα για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι οι πολίτες έχουν βγάλει στους σφυρί κάποιους ποδοσφαιριστές.

Οι περιπτώσεις των Στέρλινγκ και Γκάμπριελ Ζεσούς είναι γνωστές, ωστόσο στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες έχει προστεθεί και ο Ζιντσένκο (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024), ο οποίος θα "δημιουργήσει" το κενό για τον Κουκουρέγια. Πιο θερμό ενδιαφέρον για τον Ουκρανό ακραίο αμυντικό έχει εκφράσει η Έβερτον.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ