ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θα κινηθεί για τον Τεν Χαχ, εάν δεν συμφωνήσει με τον Ποτσετίνο

Ο Έρικ Τεν Χαχ δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Μπεσίκτας για το Champions League.
Ο Έρικ Τεν Χαχ δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Μπεσίκτας © 2021 PETER DEJONG / AP IMAGES

Τα σενάρια για τον μόνιμο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι καλά κρατούν, με τους Έρικ Τεν Χαχ και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να βρίσκονται στο κάδρο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για να αποκτήσει το Ραλφ Ράνγκνικ ως υπηρεσιακό προπονητή μέχρι το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, αφού βρεθεί ο μόνιμος προπονητής των κόκκινων διαβόλων θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα.

Πριν καλά καλά κάτσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Γερμανός προπονητής, η ονοματολογία για τον μόνιμο προπονητή έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με την Daily Mail, φαβορί παραμένει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Αργεντινός είναι ο πιθανότερος για να αναλάβει τον Ιούνιο.

Ωστόσο, στους κόκκινους διαβόλους υπάρχει και plan b. Συγκεκριμένα, εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τον Ποτσετίνο, τότε η Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για τον Έρικ Τεν Χαχ. Το προφίλ του Ολλανδού φέρεται να αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας του Μάντσεστερ, καθώς θεωρείται ένας από τους πρωτοποριακούς προπονητές στην Ευρώπη.

Ο Τεν Χαχ έχει συμβόλαιο με τον Άγιαξ έως το καλοκαίρι του 2023, όμως η Daily Mail υποστηρίζει πως η ομάδα του Άμστερνταμ δεν θα σταθεί εμπόδιο, εάν εκείνος επιλέξει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, στέκεται στις καλές σχέσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ, τονίζοντας πως ο εκτελεστικός διευθυντής του Άγιαξ, ο Έντγουιν φαν ντερ Σαρ, είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ στο Όλντ Τράφορντ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ