ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφώνησε με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Ράνγκνικ

Ο Ραλφ Ράγκνικ ως προπονητής της Λειψίας
Ο Ραλφ Ράγκνικ ως προπονητής της Λειψίας © 2019 JENS MEYER / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για να αποκτήσει το Ραλφ Ράνγκνικ ως υπηρεσιακό τεχνικό και ύστερα να αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός του προσεχούς σαββατοκυριάκου σύμφωνα με το Sky Sports.

Η υπόθεση πρόσληψης του Ραλφ Ράνγκνικ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωράει, καθώς οι κόκκινοι διάβολοι έδωσαν τα χέρια με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για να τον αφήσουν να έρθει στην Αγγλία, όπως αναφέρει το "Sky Sports". Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός του σαββατοκυριάκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος Γερμανός τεχνικός έχει συμφωνήσει ήδη με την ομάδα για να αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός και στη συνέχεια να έχει ρόλο συμβούλου στρατηγικής με πρωτοβουλία του Εντ Γούντγουορντ.

Ο Ράνγκνικ έχει βάλει ήδη τρεις εκπροσώπους του στην Αγγλία να ζητήσουν μια άδεια εργασίας, προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά την έξοδο της Αγγλίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να βγει το συγκεκριμένο έγγραφο και για τους υπηκόους της Ένωσης. Στο ντέρμπι με την Τσέλσι στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει για μια ακόμα φορά ο Μάικλ Κάρικ, όπως έκανε και με τη Βιγιαρεάλ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ