ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην επιστροφή του στην εθνική Δανίας στο φιλικό με την Ολλανδία
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην επιστροφή του στην εθνική Δανίας στο φιλικό με την Ολλανδία © 2022 PETER DEJONG / AP IMAGES

Η μεταγραφή του Κριστιάν Έρικσεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς οι δικηγόροι των δύο πλευρών διευθετούν τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Για τρία χρόνια θα υπογράψει στους κόκκινους διαβόλους ο Δανός μεσοεπιθετικός.

Μετά από τις Τότεναμ (2013-2020) Μπρέντφορντ (2021-22), ο Κρίστιαν Έρικσεν ετοιμάζεται για τον τρίτο διαφορετικό σταθμό στην καριέρα του στην Premier League, που θα είναι όπως όλα δείχνουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία και πλέον το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες για να γίνει επίσημη η μεταγραφή. Οι δικηγόροι του Δανού μεσοεπιθετικού τσεκάρουν τους όρους του συμβολαίου και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Έρικσεν είχε συγκινήσει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν κατέρρευσε στην πρεμιέρα του Euro 2020, στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία, με τον Δανό διεθνή μέσο να μένει για σχεδόν οκτώ μήνες εκτός γηπέδων πριν υπογράψει στην Μπρέντφορντ και παίξει στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν με απολογισμό 11 συμμετοχές και 1 γκολ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ