ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο θείος του εμίρη του Κατάρ επικεφαλής προσφοράς για την αγορά των κόκκινων διαβόλων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο θείος του εμίρη του Κατάρ επικεφαλής προσφοράς για την αγορά των κόκκινων διαβόλων
Ο Χαμάντ μπιν Τζασίμ Αλ Τάνι @ 2013 AP POOL / JACQUELYN MARTIN / AP IMAGES

Η L' Equipe αναφέρει σε σημερινό (17/02) δημοσίευμά της ότι ο θείος του εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Τάνι, είναι μεταξύ των υποψηφίων για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Τάνι, θείος του εμίρη του Κατάρ και ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι επικεφαλής μεταξύ των funds που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η γαλλική Equipe.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός στο Λονδίνο ως "ο άνδρας που αγόρασε την πόλη", λόγω των τεράστιων επενδύσεων στο real estate και μερικές ιδιωτικές εταιρείες. Υπενθυμίζεται ότι η καταλυτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι σήμερα (17/02), Παρασκευή.

Ο 63χρονος άνδρας θα υποστηριχθεί από τον γιο του και σε περίπτωση που πάρουν υπό τον έλεγχό τους τη Γιουνάιτεντ θα θέσουν έναν αναπληρωτή πρόεδρο.

Ο Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Τάνι είναι πρώην πρωθυπουργός και νυν υπουργός εξωτερικών του Κατάρ. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικός άνδρες στην επέκταση του Κατάρ στη διεθνή σκηνή, αλλά και το πρώην "αφεντικό" του επενδυτικού ταμείου του εμιράτου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ