ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκοψε το ρεπό των παικτών και τους φώναξε για προπόνηση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκοψε το ρεπό των παικτών και τους φώναξε για προπόνηση
@2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Η συντριβή από την Μπρέντφορντ έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ τεν Χαχ να αποφασίζει την ακύρωση του κυριακάτικου ρεπό των ποδοσφαιριστών και να τους βάζει έξτρα προπόνηση.

Η εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον στην πρεμιέρα (1-2) ήταν το πρώτο κακό σημάδι για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά όχι το μοναδικό, με τα χειρότερα να έρχονται το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) όταν γνώρισε τον αγωνιστικό διασυρμό με 4-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αποτέλεσμα που σήμανε την έβδομη διαδοχική εκτός έδρας ήττα των κόκκινων διαβόλων στην Premier League, κάτι που είχαν πάθει τελευταία φορά το 1936 ενώ ταυτόχρονα υποχρέωσε τον Έρικ τεν Χαχ να κάνει τη χειρότερη εκκίνηση για οποιονδήποτε προπονητή στην ιστορία του συλλόγου, σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετά από το 1921.

Ένα στατιστικό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση αναφορικά με το ματς ήταν επίσης τα 14 παραπάνω χιλιόμετρα που έτρεξαν οι παίκτες του Τόμας Φρανκ έναντι αυτών του Τεν Χαχ (109.4 χιλιόμετρα έναντι 95.6), γεγονός που δεν έμεινε απαρατήρητο από τον Ολλανδό.

Ο ίδιος φρόντισε μάλιστα να δείξει στους παίκτες του τη δυσφορία του από την εμφάνισή τους με την απόφασή του να ακυρώσει το προγραμματισμένο για την Κυριακή (14/8) ρεπό τους, μετά την επιστροφή τους από το Λονδίνο, με τους "Times" να αποκαλύπτουν πως "ο Τεν Χαχ ήταν τόσο θυμωμένος με την απόδοσή τους που τους είπε να εμφανιστούν το πρωί της Κυριακής στο Κάρινγκτον για να κανουν έξτρα προπόνηση".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ