ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταγραφές: Η μητέρα του Ραμπιό ζητά 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τον γιο της και απευθείας διαπραγματεύσεις

Ο Ραμπιό με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι
Ο Ραμπιό με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Αντριέν Ραμπιό έχει ολοκληρωθεί και τώρα περιμένουν την οριστική απόφαση του 27χρονου για το αν τελικά θα δεχτεί την μεταγραφή του. Η σκληρή διαπραγμάτευση με την μητέρα του και οι απαιτήσεις της για τις ετήσιες απολαβές του μέσου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Αντριέν Ραμπιό στο ποσό των 17 εκατ. ευρώ. Ο αγγλικός σύλλογος τώρα βρίσκεται σε συζητήσεις με το περιβάλλον του 27χρονου διεθνούς και συγκεκριμένα με την μητέρα του, Βερονίκ, η οποία έχει τον ρόλο εκπροσώπου.

Ο Ραμπιό λαμβάνει το ποσό των 7 εκατ. ευρώ στη "Γηραιά Κυρία" και θα ήθελε να δει αύξηση στις ετήσιες απολαβές του. Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει οι τρελές απαιτήσεις της μητέρας του για την ολοκλήρωση του deal, η οποία παρουσιάζεται πως ζητά από τους κόκκινους διαβόλους το ποσό των 10 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, με τριετή ισχύ. Απαιτεί επίσης μια εγγύηση κατά την οποία η ομάδα θα πρέπει να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν 2023/24 στο Champions League.

Αν το δημοσίευμα της "Gazetta dello Sport" ισχύει, το ποσό που ζητά ισοδυναμεί με 191.000 ευρώ την εβδομάδα, 59.000 περισσότερες από αυτά που εισπράττει τώρα.

Επιπλέον, η Βερονίκ απαίτησε από τον σύλλογο να μιλήσει απευθείας με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Γιουνάιτεντ, Τζον Μέρτοου, και όχι με μεσάζοντες. Σύμφωνα με την Telegraph, κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας δεν έχει έρθει σε άμεση επαφή με την κυρία Ραμπιό αυτή τη στιγμή, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντριέν Ραμπιό βρίσκεται στην Γιουβέντους από το 2019, όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας μετρήσει συνολικά 129 εμφανίσεις, με απολογισμό έξι γκολ και έξι ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ