ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κινείται για την απόκτηση του Ραμπιό από την Γιουβέντους

Ο Αντριάν Ραμπιό
Ο Αντριάν Ραμπιό © 2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν που μόλις ξεκίνησε, και κοιτάζει τις επιλογές του στην μεσαία γραμμή, αφού το θέμα της απόκτησης του Φρένκι Ντε Γιονγκ έχει παγώσει. Τώρα έχει ως επόμενο στόχο τον Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Γιουβέντους.

Μετά την κακή εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ξεκίνημα της Premier League και την ήττα της από την Μπράιτον με 2-1, η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων ψάχνει λύση στην μεσαία γραμμή.

Το πάγωμα της υπόθεσης του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος δεν θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα για να αγωνιστεί σε ομάδα του Europa League, έχει κάνει την Γιουνάιτεντ να ψάξει άλλον μέσο, ο οποίος να καλύπτει τις απαιτήσεις της.

Σύμφωνα με το Athletic, οι κόκκινοι διάβολοι κοιτάζουν την περίπτωση του Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος αγωνίζεται με την Γιουβέντους, και έχει για ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα κάνει επίσημη πρόταση στην Γηραιά Κυρία για τον 27χρονο, πριν την τελική απόφαση του Ντε Γιονγκ ή αν θα περιμένει τον 25χρονο μέσο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντριέν Ραμπιό βρίσκεται στην Γιουβέντους από το 2019, όπου και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει συνολικά 129 εμφανίσεις, με απολογισμό έξι γκολ και έξι ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ