ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φέργκιουσον και Ρόμπσον επέστρεψαν ως μέλη της διοίκησης

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ, σε ματς του Europa League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Φενέρμπαχτσε | 20 Οκτωβρίου 2016
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ, σε ματς του Europa League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Φενέρμπαχτσε | 20 Οκτωβρίου 2016 @2016 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Άλεξ Φέργκιουσον επιστρέφει στο σύλλογο όπου έγινε θρύλος, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πόστο στη διοίκηση. Μαζί του και ο άλλοτε αρχηγός του, Μπράιαν Ρόμπσον.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον θα βρίσκεται ξανά στο οργανόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτήν τη φορά με διαφορετική ιδιότητα από αυτήν στην οποία μεγαλούργησε. Ο Σκοτσέζος πρώην τεχνικός του συλλόγου αναλαμβάνει θέση στο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αναδιαμορφώνεται με στόχο η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ρίτσαρντ Άρνολντ, δημιούργησε μία ομάδα εργασίας που περιλαμβάνει τόσο τον Φέργκιουσον, όσο και τον πρώην αρχηγού του στα τέλη των '80 και αρχές των '90, Μπράιαν Ρόμπσον, τον νυν διευθυντή ποδοσφαίρου, Τζον Μέρτο, και τον πρώην CEO της ομάδας, Ντέιβιντ Γκιλ.

Μάλιστα, όλοι τους είχαν συνάντηση προ ημερών, την ίδια μέρα που υπήρξε η συνάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Έρικ τεν Χαχ, με συνέπεια να φουντώσουν οι φήμες ότι ο Φέργκιουσον προσπάθησε να πείσει τον πρώην παίκτη του να παραμείνει στο "Ολντ Τράφορντ".

Οι πέντε τους θα κάνουν κι άλλες συναντήσεις, όπου θα εξετάζουν διάφορα θέματα που αφορούν το σύλλογο, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε το προηγούμενο διάστημα, όταν όλες οι αποφάσεις περνούσαν από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο, Εντ Γούντγουορντ.

Φέργκιουσον και Γκιλ είχαν την ιδιότητα του μη εκτελεστικού μέλους της διοίκησης, ένα συμβολικό ρόλο που δεν είχε κάποια ουσιαστική σημασία. Αυτό πρόκειται να αλλάξει πλέον και ο 80χρονος "Φέργκι" θα παίζει ρόλο στις αποφάσεις, έχοντας αναρρώσει πλήρως από την εγκεφαλική αιμορραγία του 2018.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ