ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποχωρεί από τον σύλλογο ο Κάρικ

Ο Μάικλ Κάρικ
Ο Μάικλ Κάρικ © 2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Μάικλ Κάρικ θα παραδώσει τα ηνία στον Ραλφ Ράνγκνικ και θα αποχωρήσει από την ομάδα, μετά από 3.5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, ως βοηθός των Ζοζέ Μουρίνιο και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά και ως υπηρεσιακός τεχνικός.

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ με 3-2, οι κόκκινοι διάβολοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Μάικλ Κάρικ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο Άγγλος πρώην μέσος της Γιουνάιτεντ έγινε μέλος του προπονητικού επιτελείου της Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, όντας βοηθός τόσο του Ζοζέ Μουρίνιο όσο και του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τον οποίο και αποχαιρέτισε στις τελευταίες του στιγμές ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πλέον τα ηνία της ομάδας θα αναλάβει ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ μετά το πέρας αυτής θα παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ