ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέρριψε πρόταση της Σεβίλλης για δανεισμό του Μαρσιάλ

Ο Άντονι Μαρσιάλ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον
Ο Άντονι Μαρσιάλ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Μαρσιάλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο και η Σεββίλη ήταν αυτή που έκανε την πρώτη κρούση στος κόκκινους διαβόλους για δανεισμό του Γάλλου επιθετικού, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

Η έλευση του Ραλφ Ράνγκνικ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άλλαξε τα πράγματα για τον Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος εξακολουθούσε να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να βλέπει με καλό μάτι την πόρτα της εξόδου από το Ολντ Τράφορντ.

Δημοσίευμα στην Αγγλία και την Ιταλία "συνέδεσαν" τη Γιουβέντους με τον Γάλλο επιθετικό, ωστόσο πρώτη ήταν η Σεβίλλη που κατέθεσε πρόταση στους κόκκινους διαβόλους, σύμφωνα με ΜΜΕ του Νησιού.

Η Σεβίλλη έλαβε αρνητική απάντηση, καθώς πρότεινε να καλύψει μόλις το μισό του συμβολαίου του για εξάμηνο δανεισμό. Ο Ράνγκινικ σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες είχε πει ότι ο Μαρσιάλ θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ μόνο αν έρθει μια προσφορά που θα συμφέρει οικονομικά τους κόκκινους διαβόλους, ειδάλλως δεν έχουν πρόβλημα να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρσιάλ αμοίβεται με 280 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, ενώ το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ