ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ενδιαφέρεται για τον Μαρσιάλ, "αγκάθι" οι απολαβές του στη Γιουνάιτεντ

Ο Άντονι Μαρσιάλ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον
Ο Άντονι Μαρσιάλ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, ωστόσο οι υψηλές απολαβές του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για την απόκτησή του. Πιθανότερο σενάριο ο δανεισμός με τους κόκκινους διαβόλους να πληρώνουν ένα μέρος του μισθού του.

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα βρετανικά και τα ιταλικά ΜΜΕ, με τη Γιουβέντους να εξετάζει την περίπτωσή του, ωστόσο οι απολαβές του στους κόκκινους διαβόλους αποτελεί ένα εμπόδιο.

Ο ατζέντης του Γάλλου μεσοεπιθετικού είχε επιβεβαιώσει τον προηγούμενο μήνα ότι ο Μαρσιάλ επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του. Ενδεικτικό είναι ότι στην Premier League την τρέχουσα σεζόν, έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές βασικός.

Ο Μαρσιάλ αμοίβεται με ένα ποσό κοντά στις 280 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, ένα ποσό που δύσκολα μπορούν να καλύψουν κάποιες ομάδες, όπως εξηγεί το Athletic, ενώ η ισχύς του είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού ο ποδοσφαιριστής με τη Γιουνάιτεντ να πληρώνει ένα μέρος του μισθού του, όπως συνέβη και με τον Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ