ΙΝΤΕΡ

Μανίς: "Δεν ήρθα για διακοπές..."

Μανίς: "Δεν ήρθα για διακοπές..."
Μανίς-Ίντερ

Ο 30χρονος μέσος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κατά την παρουσίασή του από την Ίντερ, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα παραμείνει στους "νερατζούρι" και μετά το καλοκαίρι

"Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε μία οικογένεια, ένα ενωμένο γκρουπ. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα επειδή υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, όμως η Ίντερ έχει όλα τα φόντα για να πετύχει αυτό το στόχο", τόνισε ο 30χρονος μέσος κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του την Τετάρτη (16/1) από τους "νερατζούρι" και συνέχισε:

"Η πρώτη εντύπωση που απεκόμισα όταν ήρθα στην Ίντερ ήταν πολύ θετική. Υπάρχει μεγάλη οργάνωση. Όλοι ξέρουν τί πρέπει να κάνουν, αυτό είναι σημαντικό γιατί ένας παίκτης μπορεί να σκέφτεται έτσι μόνο να παίζει ποδόσφαιρο".


Αναμφίβολα η κυριότερη αιτία που ο Μανίς παραχωρήθηκε δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ίντερ για τους επόμενους έξι μήνες ήταν οι κάκιστες σχέσεις του με τον τεχνικό των "ροχιμπλάνκος" Χαβιέρ Αγκίρε (' "ήταν δική μου απόφαση η φυγή του", δήλωσε χαρακτηριστικά), με τον Πορτογάλο να μιλάει πάντως... διπλωματικά κληθείς να σχολιάσει την κόντρα που είχε με τον προπονητή του.

"Κάποιοι έχουν πει ότι είμαι ένας δύσκολος χαρακτήρας. Όμως το να έχεις έναν χαρακτήρα δυνατό δεν σημαίνει αυτόματα και δύσκολο. Δεν σκέφτομαι πια την Ατλέτικο, το παρελθόν είναι τώρα πια πίσω μου".


Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν πλήξει την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι πολύ πιθανό να "ρίξουν στη μάχη" το Μανίς από τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Πάρμα, με τον ίδιο πάντως να μη φοβάται τις αυξημένες υποχρεώσεις που του αναλογούν.

"Έχω τη σιγουριά ότι μπορώ να τα πάω καλά. Εγώ είμαι παίκτης ομάδας και όχι ατομιστής. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ήμουν σχεδόν πάντα βασικός, όμως τώρα είμαι στην Ίντερ, υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.

Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, όμως θα δουλέψω για να είμαι έτοιμος. Δεν ήρθα σίγουρα για διακοπές...".




Ο Μανίς, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το Νο 28 στην πλάτη (το αγαπημένο του Νο 18 είναι "πιασμένο" από τον Κρέσπο), έχει λιγότερο από έξι μήνες να "πείσει" τους ανθρώπους της Ίντερ για την αξία του προκειμένου να μην γυρίσει στο "Βιθέντε Καλντερόν", χωρίς πάντως αυτό να τον αγχώνει ιδιαίτερα.

"Μίλησα πολύ με τον Λουίς. Μου είπε ότι υπάρχει μία ωραία ατμόσφαιρα, ότι ο κόσμος είναι συνηθισμένος να κερδίζει και ότι δεν θα αντιμετωπίσω προβλήματα προσαρμογής.

Ξέρω ότι το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, όμως είμαι σίγουρος ότι θα μείνω στην ομάδα και μετά τον Ιούνη",

κατέληξε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η Ίντερ τον απέκτησε μέχρι το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, διατηρώντας την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι έναντι 6 εκ.ευρώ.












TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ