ΙΝΤΕΡ

Θέλει να φύγει ο Μαϊκον!

Θέλει να φύγει ο Μαϊκον!
Μαϊκόν

Την αποχώρηση του από την Ίντερ σκέφτεται ο Ντάγκλας Μαϊκόν καθώς πιστεύει ότι αμείβεται με πολύ λίγα χρήματα

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αποκτήθηκε το 2006 από την Μονακό με μόλις επτά εκ. ευρώ, από τότε έχει εξελιχθεί στο καλύτερο ίσως ποδοσφαιριστή στην θέση του μαζί με τον Ντάνιελ Άλβες της Σεβίλης.
Οι απολαβές του Μαϊκόν δεν ξεπερνάνε το ενάμιση εκ. ευρώ τον χρόνο, ποσό που σίγουρα να αντικατοπτρίζει την αξία του στον αγωνιστικό χώρο, είναι μάλιστα ο λιγότερο καλά αμειβόμενος παίκτης στην βασική δεκαεξάδα της Ίντερ.

Ο 26χρονος αμυντικός έχει ξεκινήσει επαφές με την διοίκηση του συλλόγου για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του συμβολαίου του, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, ο μάνατζερ του Μαϊκόν Μάριο Ρόσι δήλωσε ότι υπάρχουν δυσκολίες που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

Έτσι όπως ήταν φυσικό μετά την διαφωνία του ποδοσφαιριστή πολλές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για απόκτηση του, ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση από ομάδα της Ισπανίας η της Αγγλίας.

Μάλιστα το καλοκαίρι η Τσέλσι είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 30 εκ. ευρω για τον παίκτη η οποία είχε απορριφθεί, αν επανέλθουν οι “μπλε” τώρα ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ