ΙΝΤΕΡ

Ιμπραΐμοβιτς: "Στην κορυφή μέχρι το 2012"

Ιμπραΐμοβιτς: "Στην κορυφή μέχρι το 2012"
Iμπραίμοβιτς-Ίντερ

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ίντερ μέχρι το 2012 και να κατακτήσει με τους Μιλανέζους την κορυφή του κόσμου εξέφρασε ο Σουηδός φορ

"Το δεύτερο μισό της σεζόν είναι το πιο σημαντικό, καθώς σε αυτό το διάστημα κρίνονται τα πάντα, ειδικά στην Ευρώπη", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Σουηδός φορ και συνέχισε:

"Ως ένα ορισμένο σημείο η κούραση μπορεί να παίξει ρόλο, όμως ευτυχώς υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ της Ίντερ και όλοι τους είναι ταλαντούχοι, οπότε όποιος και να παίξει θα διασφαλίσει ότι η δουλειά θα γίνει".

Αναμφισβήτητα το 2007 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του Ιμπραΐμοβιτς, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι επαναπαύεται στις δάφνες του, όπως ξεκαθαρίζει ο ίδιος.

Στόχος το 5 στα 5 για Ιμπραΐμοβιτς
"Δεν ακούω συχνά κοπλιμέντα καθώς δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος με μόνο ένα χρόνο επιτυχίες.

Εάν κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο θα είναι ο τέταρτος σε ισάριθμες χρονιές μου στην Ιταλία, καθώς και ο πέμπτος συνεχόμενος αν συμπεριλάβουμε και την τελευταία μου σεζον στον Άγιαξ",

υποστήριξε ο τέως επιθετικός της Γιουβέντους, ο οποίος κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα με τους "μπιανκονέρι", άσχετα αν η συγκεκριμένη περίοδος στιγματίστηκε από το σκάνδαλο calciopoli.

"Έτσι μου αρέσει, να κερδίζω συνέχεια και ένας σύλλογος όπως η Ίντερ μπορεί να αποδείξει ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου. Αυτό είναι το πλάνο μας, να κερδίζουμε τα επόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να παραμείνω για πολύ καιρό. Ας πούμε μέχρι το 2012.

Ο Σκανδιναβός φορ και δεύτερος φετινός σκόρερ των "νερατζούρι" με 9 τέρματα (πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές μέχρι στιγμής είναι ο Χούλιο Κρους με 10 γκολ), δημιούργησε αίσθηση όταν δήλωσε ότι θα ήθελε να επαναληφθεί το ματς Ίντερ-Γιουβέντους που ήρθε ισόπαλο 1-1 πριν από δύο περίπου μήνες.

"Ενοχλήθηκα πολύ που δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, καθώς κάναμε περισσότερα από αυτούς και θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει.

Εν πάση περίπτωση, τα συγχαρητήρια μου στη Γιουβέντους, καθώς παίζουν χωρίς την πίεση που υπάρχει σε εμάς, τη Ρόμα και τη Μίλαν. Τα αποτελέσματα είναι καθαρά".














TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ