ΜΙΛΑΝ

Μαλντίνι: "Θα υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω μας, αλλά μπορούμε να την αντέξουμε"

Ο Πάολο Μαλντίνι παρακολουθεί αγώνα πρωταθλήματος στο Σαν Σίρο μεταξύ της Μίλαν και της Ουντινέζε | 3 Μαρτίου 2021
Ο Πάολο Μαλντίνι παρακολουθεί αγώνα πρωταθλήματος στο Σαν Σίρο μεταξύ της Μίλαν και της Ουντινέζε | 3 Μαρτίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Πάολο Μαλντίνι παραδέχτηκε πως η Μίλαν θα έχει πίεση στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Serie A ούσα πρωτοπόρος, τονίζοντας ωστόσο πως η ανατροπή απέναντι στην Βερόνα επιβεβαίωσε πως οι παικτές των ροσονέρι μπορούν να την αντέξουν.

Ούτε στο Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι σταμάτησε η εντυπωσιακή πορεία της Μίλαν, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να επικρατεί 3-1 της Βερόνα με ανατροπή, φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες και τα 14 ματς αήττητη στην Serie A και να ανεβαίνει μόνη στην κορυφή με +2 από την Ίντερ δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

"Με τόσο ενθουσιασμό γύρω μας, το σημαντικό τώρα είναι να παραμείνουμε ήρεμοι. Σε αντίθεση με το ματς με την Λάτσιο, αρχίσαμε πολύ δυνατά και κυριαρχήσαμε στα πρώτα 20 με 25 λεπτά, διάστημα στο οποίο είχαμε ένα γκολ που δεν μέτρησε αφού υπήρχε οφσάιντ οριακά.

΄'Οταν απομένουν τόσα λίγα ματς και βλέπεις τη γραμμή του τερματισμού, εάν η ομάδα δεν είναι αρκετά ώριμη για να αντιδρά με το σωστό τρόπο, μπορούν να χάσουν τα μυαλά τους", τόνισε με δηλώσεις του μετά το ματς ο Πάολο Μαλντίνι, για να προσθέσει τα εξής ο θρύλος των ροσονέρι και νυν τεχνικός διευθυντής τους:

"Θα πρέπει πραγματικά να συγχαρώ τα παιδιά, έκαναν ό,τι τους ζητήθηκε, συμπεριλαμβανομένων και όσων ήρθαν από τον πάγκο. Είμαστε κοντά επειδή απομένουν μόνο δύο ματς.

Δεν είναι εύκολα (σ.σ. με Αταλάντα εντός και Σασουόλο εκτός), ούτε όμως ήταν εύκολο αυτό που δώσαμε με την Βερόνα. Είδα την Αταλάντα, είναι σε καλή κατάσταση, εξακολουθεί να δίνει μάχη για την Ευρώπη και είναι γεμάτη από ποιοτικούς παίκτες

Θα παίξουμε απέναντί της σε γεμάτο γήπεδο. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω μας αλλά μπορούμε να την αντέξουμε".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ