ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Είμαι ερωτευμένος με τους παίκτες μου, ο Τονάλι μοιάζει στον Ντε Ρόσι"

Ο Στέφανο Πιόλι δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια | 4 Απριλίου 2022
Ο Στέφανο Πιόλι δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια | 4 Απριλίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Στέφανο Πιόλι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μετά από τη νίκη της Μίλαν στην έδρα της Βερόνα που την έφερε ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, με τον έμπειρο προπονητή να κάνει μάλιστα ειδική αναφορά στον σκόρερ και εορτάζοντα Σάντρο Τονάλι.

Η Μίλαν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Βερόνα όμως όπως έγινε στο παιχνίδι της στην Ρώμη κόντρα στην Λάτσιο, έτσι και σε αυτό στο Μπεντεγκόντι, έφτασε στην ανατροπή, για να προσπεράσει την Ίντερ στη βαθμολογία και να βρεθεί στο +2 με μόλις δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

"Είμαι πολύ ερωτευμένος με τους παίκτες μου, με ικανοποίησε η νίκη απόψε αλλά σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι δύσκολο (σ.σ. εντός έδρας με την Αταλάντα).

Στον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στην Αταλάντα, στα πρώτα 70 με 80 λεπτά, ίσως κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Είναι πολύ δυνατοί, είναι μία ομαδα που μοιάζει στην Βερόνα όσον αφορά στην αμυντική οργάνωσή της.

Αυτή η Μίλαν γεννήθηκε πάντως μέσα από εκείνη την ήττα που είχαμε κάνει στο Μπέργκαμο με 5-0 τον Δεκέμβριο του 2019", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των ροσονέρι, για να αναφερθεί στη συνέχεια στον Σάντρο Τονάλι, που σκόραρε δις (από ισάριθμες ασίστ του Λεάο) ανήμερα των 22ων γενεθλίων του:

"Σε ποιον μοιάζει; Είναι δύσκολο να συγκρίνεις δύο παίκτες. Όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά, τον ρώτησα ποια ήταν η αγαπημένη του θέση στον αγωνιστικο χώρο και μου απάντησε πως όλοι τον συγκρίνουν με τον Πίρλο αλλά εκείνος αισθάνεται περισσότερο Γκατούζο. Ίσως, αν πρέπει να πω ένα όνομα, να πω ότι μοιάζει στον Ντε Ρόσι".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ