ΙΤΑΛΙΑ

Μαλινόφσκι: "Καλύτερος από τον Ρονάλντο ο Μουριέλ"

Ο Κριστιάνο Ροναλντο κάνει προθέρμανση για λογαριασμό της Γιουβέντους πριν από αγώνα με την Πόρτο για τη φάση των "16" του Champions League (9 Μαρτίου 2021)
Ο Κριστιάνο Ροναλντο κάνει προθέρμανση για λογαριασμό της Γιουβέντους πριν από αγώνα με την Πόρτο για τη φάση των "16" του Champions League (9 Μαρτίου 2021) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο μέσος της Αταλάντα Ρούσλαν Μαλινόφσκι σνόμπαρε επειδικτικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ρωτήθηκε για τον κορυφαίο παίκτη της Serie A, λέγοντας πως υπάρχουν πολλοί καλύτεροι του CR7 όπως ο συμπαίκτης του, Μουριέλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της Γιουβέντους την τελευταία τριετία, ωστόσο δεν μπόρεσε να την οδηγήσει στην γη της Επαγγελίας (βλέπε κατάκτηση Champions League) και φαίνεται πως μετράει αρκετά για κάποιους παίκτες.

Όπως για παράδειγμα για τον αντίπαλό του στα γήπεδα της Serie A, Ρούσλαν Μαλινόφσκι, με τον 28χρονο Ουκρανό μέσο της Αταλάντα (εξαιρετικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έχοντας απολογισμό 8 τερμάτων) να ερωτάται σε συνέντευξή του για τον καλύτερο παίκτη της ιταλικής Λίγκας και να αφήνει στη μπάντα τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας

"Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της Serie A; Όχι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υπάρχουν παίκτες πολύ καλύτεροι από εκείνον. Για παράδειγμα, ο καλύτερος με τον οποίο έχω παίξει μαζί είναι χωρίς αμφιβολία ο Μουριέλ", τόνισε αρχικά ο Μαλινόφσκι για τον συμπαίκτη του και διεθνή φορ με την εθνική Κολομβίας, για να προσθέσει:

"Είναι εκπληκτικός. Αν τα πράγματα είχαν πάει λίγο διαφορετικά για εκείνον, θα έπαιζε σε μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Είναι παράξενο που δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ήταν ίσως εξαιτίας του χαρακτήρα του.

Ο Μουριέλ είναι ωστόσο πάντα χαμογελαστός, είναι η ψυχή των αποδυτηρίων της ομάδας".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ