ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

AS: "Η Παρί είναι σε επαφή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φόρμα της Γιουβέντους πριν από ματς με την Πόρτο στο Champions League για τη φάση των 16 (9 Μαρτίου 2021)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φόρμα της Γιουβέντους πριν από ματς με την Πόρτο στο Champions League για τη φάση των 16 (9 Μαρτίου 2021) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνησή του στο Παρίσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS".

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους παραμένει αβέβαιο, με την ισπανική εφημερίδα "AS" να αναφέρει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του 36χρονου σούπερ σταρ, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι αυτή την προοπτική.

Ο Ρονάλντο θα είναι ο εκλεκτός για την αντικατάσταση του Κίλιαν Εμπαπέ, το μέλλον του οποίου είναι επίσης αβέβαιο, με το όνομά του να συνδέεται όλο και πιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο δεν κάνει αποδεκτή την πρόταση των Παριζιάνων για ανανέωση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νέος τεχνικός της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι θετικός στην παραχώρηση του Ρονάλντο κάτι που ισχύει και για την "γηραιά κυρία" αν έρθει μια πρόταση που να την ικανοποιεί οικονομικά.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είναι πιθανή η "τράμπα" με τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τους "Κόκκινους Διαβόλους".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ