ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μάκος:"Μας υποτίμησε η Σοσό"

Μάκος:"Μας υποτίμησε η Σοσό"
Μάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γρηγόρης Μάκος παρότι επεσήμανε ότι υπάρχει ένα ακόμη ημίχρονο με τη Σοσό στη Νέα Σμύρνη, πρόσθεσε ότι θα είναι αυτοκτονία αν αποκλειστεί ο Πανιώνιος.

"Έχουμε ακόμη ένα ημίχρονο και όλα εξαρτώνται από εμάς. Η ομάδα μου παρουσιάζει σταθερό πρόσωπο και δεν έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, οπότε πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί αυτό το 2-0 στη Νέα Σμύρνη. Θα είναι αυτοκτονία να αποκλειστούμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ για το παιχνίδι είπε:

"Πιστεύω πως η Σοσό μάς υποτίμησε. Είχαν πολύ άγχος γιατί δεν έχουν πετύχει νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Είναι νέα ομάδα κα επηρεάστηκε. Όσο περνούσε ο χρόνος πατούσαμε και καλύτερα στα πόδια μας.

Στην αρχή δεχτήκαμε πίεση, αλλά στη συνέχεια δημιουργήσαμε φάσεις και αποδείξαμε πως παίζουμε κι εμείς. Αυτό μας βοήθησε πολύ στον τομέα της ψυχολογίας και όταν ήρθε το γκολ του Τζιμπούρ τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα. Το γκολ αυτό ήταν τυχερό, αλλά μας το χρωστούσε η τύχη, αφού είχαμε δευτερόλεπτα πριν ένα δοκάρι".

Αναφορικά εξάλλου με το πέντε στα πέντε των Ελληνικών ομάδων στο Κύπελλο UEFA, ο διεθνής μέσος επεσήμανε:" Είναι κάτι που οι περισσότεροι δεν το πιστεύαμε πως θα γίνει. Ήταν η μέρα της Ελλάδας. Όλες οι ομάδες μας παρουσιάστηκαν πολύ καλά διαβασμένες και πήραν βαθμούς που χρειάζεται η χώρα μας. Σιγά-σιγά ανεβαίνουμε στα μάτια της Ευρώπης".

Μεθυσμένη πολιτεία και πριμ

Η Νέα Σμύρνη είναι μεθυσμένη πολιτεία από το βράδυ της Πέμπτης μετά τον "κυανέρυθρο" θρίαμβο και εκτός από τους 200 οπαδούς του ιστορικού που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Σοσό, στο Μέμπερς Κλαμπ στην Αθήνα, πάνω από 1.200 φίλοι των Νεοσμυρνιωτών που παρακολούθησαν το παιχνίδι καθώς η διοίκηση εξασφάλισε τη ζωντανή μετάδοση από γαλλικό κανάλι, με τις εκδηλώσεις τους πήγαν να...γκρεμίσουν το γήπεδο.

Μάλιστα οι παίκτες για αυτή την επιτυχία θα μοιραστούν 40.000 ευρώ ως πριμ νίκης ή το 20% των εισπράξεων από τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα με τη Σοσό.











TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ