EURO

ΜακΛις: "Υπερήφανος για τους παίκτες μου"(video)!

ΜακΛις: "Υπερήφανος για τους παίκτες μου"(video)!
New Image

Toν θαυμασμό για το πάθος και την αφοσίωσή που έδειξαν οι παίκτες του στο Παρίσι (νίκη με 1-0 επί της Γαλλίας), εξέφρασε ο τεχνικός της Σκωτίας

Μετά την λήξη του ματς στο Παρίσι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έγιναν ένα κουβάρι για το ιστορικό αυτό αποτέλεσμα (δύο νίκες κόντρα στη Γαλλία στην προκριματική φάση καθώς είχε προηγηθεί και το 1-0 του Χάμπτεν Παρκ το 2006), με τον Άλεξ ΜακΛις να μην κρύβει τον θαυμασμό του για αυτό που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του.
"Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες. Είναι σπουδαίο να επιβραβεύονται για τη σκληρή προσπάθειά τους", τόνισε με δηλώσεις του ο Σκωτσέζος τεχνικός και συνέχισε:

" Έδειξαν αφοσίωση, πάθος, είχαμε τα πάντα σε αφθονία απόψε. Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο βράδι κόντρα σε ποιοτικούς παίκτες. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, όμως τα παιδιά που ήταν πίσω έκαναν φοβερή δουλειά.

Το γκολ του ΜακΦάντεν ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και σημαντικότερα τέρματα του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Χρειάστηκε να έχουμε το πάθος που όλες οι σκωτσέζικες ομάδες έχουν...

Ήταν δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα. Έπρεπε να κάνουμε τρομερή εμφάνιση, και οι παίκτες είχαν καταπληκτική αυτοπεποίθηση".







Υπενθυμίζεται πως η Σκωτία προπορεύεται στον όμιλο με 21 βαθμούς, έναντι 20 της Ιταλίας και 19 της Γαλλίας, με την επόμενη υποχρέωση για τους "χαϊλάντερς" να είναι κόντρα στην Ουκρανία στις 13 Οκτωβρίου.

Η βαθμολογία

1. Σκωτία 21 βαθ. (9 αγ.)
2. Ιταλία 20 (9)
3. Γαλλία 19 (9)
4. Ουκρανία 13 (8)
5. Λιθουανία 10 (9)
6. Γεωργία 7 (9)
7. Νήσοι Φερόε 0 (9)

Επόμενη αγωνιστική (13/10)

Σκωτία-Ουκρανία
Ιταλία-Γεωργία
Νήσοι Φερόε-Γαλλία

Δείτε το φοβερό γκολ του ΜακΦάντεν που νίκησε τον Λαντρό από απόσταση 30 μέτρων:
























TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ