ΤΣΕΛΣΙ

Μακελελέ: "Βόμβα η φυγή Μουρίνιο"

Μακελελέ: "Βόμβα η φυγή Μουρίνιο"
καρβαλιο

Σοκαρισμένοι και στενοχωρημένοι από το γεγονός της αποχώρησης του Ζοσέ Μουρίνιο απο την Τσέλσι εμφανίστηκαν με δηλώσεις του οι Ρικάρντο Καρβάλιο και Κλαούντιο Μακελελέ.

"Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι για αυτό που έγινε. Είμαστε λυπημένοι και σοκαρισμένοι.

Για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον χάσαμε",

τόνισε στις δηλώσεις του στη "Daily Mail" ο Πορτογάλος στόπερ, που αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Μουρίνιο όταν μετακόμισε ο τελευταίος από την Πόρτο στην Τσέλσι και συνέχισε:

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα άφηνε την Τσέλσι χωρίς να τελειώσει τη δουλειά του, χωρίς να κατακτήσει όλους τους τίτλους που επιθυμούσε.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει κάνει κάτι τέτοιο και αυτό είναι κάτι το φοβερό για εκείνον. Αγαπούσε την Τσέλσι.

Η είδηση της φυγής του ήταν τεράστια έκπληξη για όλους τους παίκτες. Τις τελευταίες εβδομάδες ο προπονητής ήταν στενοχωρημένος εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας, όμως όλοι δουλεύαμε προκειμένου να βρούμε τη λύση στο πρόβλημα".

"Βόμβα η απομάκρυνση Μουρίνιο"
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος πείστηκε τελικά να παραμείνει αυτό το καλοκαίρι στην Τσέλσι χάρη στην παρουσία του Μουρίνιο.

"Αυτά τα νέα ήταν κάτι σαν βόμβα για μένα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βλέπαμε την έξοδο του προπονητή μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη της σεζόν.

Βλέπαμε την ένταση του Μουρίνιο με τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως εξακολουθούσε να είναι αισιόδοξος.



Οι νέοι τραυματισμοί ήταν βαρύ χτύπημα στον προπονητή και μπορούσες να δεις το άγχος να μεγαλώνει καθώς άρχισαν να έρχονται στραβά αποτελέσματα.

Έμαθα τα νέα καθώς μου έστειλε μήνυμα στο κινητό κάποιος συμπαίκτης μου. Δεν ξέρω καλά τον νέο προπονητή όμως είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αυτό είναι σημαντικό για το μέλλον της Τσέλσι.

Αντιμετωπίζει μία τεράστια πρόκληση καθώς θα συγκρίνεται πάντα με τον Μουρίνιο από τον Τύπο και τους φιλάθλους της ομάδας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μέσος.
















TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ