ΤΣΕΛΣΙ

Τέλος ο Μουρίνιο!

Τέλος ο Μουρίνιο!
Μουρίνιο

Είδηση "βόμβα" στο Αγγλικό ποδόσφαιρο. Παρελθόν ο Ζοζέ Μουρίνιο από την Τσέλσι! (videos)

Από πέρυσι στα μέσα της περιόδου ήταν υπό αμφισβήτηση ο Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά τίποτα δεν προχώρησε και φάνηκε πως δόθηκε μια ευκαιρία ακόμα στον Πορτογάλο τεχνικό από τον Ρώσο μεγιστάνα αλλά...
Ο ίδιος όμως δεν την εκμεταλλεύθηκε και μετά τις μέτριες εμφανίσεις για το πρωτάθλημα ήρθε η "βόμβα" της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρόζενμποργκ να παίρνει την ισοπαλία με 1-1 μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ και ο Ζοζέ κατάλαβε και μόνος του πως ήρθε η ώρα... του αποχωρισμού.

Οι δύο πλευρές λύσανε το συμβόλαιο κοινή συναινέσει και η Τσέλσι με μια ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της επιβεβαίωσε το "διαζύγιο". "Η Τσέλσι και ο Ζοζέ Μουρίνιο συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει σήμερα (Πέμπτη)", έγραφε το site του συλλόγου.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε στο τιμόνι της Τσέλσι το καλοκαίρι του 2004 μετά από μια καταπληκτική θητεία στον πάγκο της Πόρτο όπου και πήρε ότι τίτλο... κυκλοφορεί. Στους "μπλε" κατάφερε κατά το ήμισυ να φέρει εις πέρας το όνειρο του Αμπράμοβιτς που ήταν η καταξίωση σε Αγγλία και Ευρώπη.

Μετά από 50 χρόνια η Τσέλσι πήρε και πάλι το πρωτάθλημα στην Αγγλία και μάλιστα επιβεβαίωσε την κυριαρχία της και την επόμενη σεζόν με το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Η Ευρώπη όμως ήταν και το μεγάλο πρόβλημα του Ζοζέ που δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Ο Μουρίνιο κατέκτησε επίσης το Κύπελλο Αγγλίας το 2007, το Λιγκ Καπ το 2005 και το 2007, ενώ "σήκωσε" και Community Shield (Σούπερ Καπ) το 2005. Παράλληλα το 2005 και το 2006 ψηφίστηκε κορυφαίος προπονητής της Premiership ενώ στην τελευταία πενταετία εκτοξεύτηκε το όνομα του στην κορυφή όλης της Ευρώπης και φυσικά ήταν και ο πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός με το ποσό των 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ξεχωριστός κύριος Μουρίνιο. Κάποιοι τον μίσησαν... αλλά κάποιοι τον αγάπησαν! Απολαύστε τον!


























TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ