ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Χωρίς τα... αυγά, χάλια η ομελέτα!"

Μουρίνιο: "Χωρίς τα... αυγά, χάλια η ομελέτα!"
New Image

Ο τεχνικός των "μπλε" στάθηκε στις απουσίες των Λάμπαρντ, Ντρογκμπά, Μπάλακ, Καρβάλιο ενόψει Ρόζενμποργκ, κάνοντας συγκρίσεις με... αυγά και ομελέτα! "Οι τέταρτοι στην Πρέμιερ Λιγκ δεν αξίζουν να παίζουν Τσάμπιονς Λιγκ", το σχόλιό του.

Ένας από αυτούς είναι ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υποστήριξε στην αγγλική Sun ότι οι ομάδες που τερματίζουν στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ δεν αξίζουν να αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές για την παρουσία των Λίβερπουλ και Άρσεναλ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, που έχουν μπει αμφότερες στους ομίλους μέσω της τέταρτης θέσης στο αγγλικό πρωτάθλημα.
"Εάν οι κάτοχοι του Κυπέλλου γίνουν η τέταρτη ομάδα που θα παίρνει το εισιτήριο ή αν οι Κυπελλούχοι είναι η μία από τις πρώτες τρεις ομάδες τότε αυτό θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα", τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των "μπλε" και πρόσθεσε:

"Οι μεγάλες ομάδες εδώ δεν πρέπει να φοβούνται να τερματίζουν τέταρτες, γιατί ίσως δεν αξίζουν σε αυτή την περίπτωση να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ θα είμαι στο πλευρό της Τσέλσι πάντως, όποια και αν είναι η απόφασή της σε αυτό το θέμα".


Tο εκπληκτικό παράδειγμα με τα... αυγά
Εν τω μεταξύ, η οριστικοποίηση της απώλειας των Ντρογκμπά και Λάμπαρντ για την Τσέλσι, από το ματς της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρόζενμποργκ υποχρέωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο να μιλήσει για ομελέτα και... αυγά στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας!

"Το στυλ που αγωνιζόμαστε είναι πολύ σημαντικό. Όμως είναι ομελέτες και αυτά. Αν δεν έχεις αυγά, δεν μπορείς να έχεις ομελέτα! Εξαρτάται από την ποιότητα των αυγών.

Στο σούπερ μάρκετ έχεις αυγά πρώτης ποιότητας, δεύτερης και τρίτης, μερικά είναι ακριβότερα από κάποια άλλα, και μερικά δίνουν καλύτερες ομελέτες.

Οπότε όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις αυγά πρώτης τάξης, τότε έχεις πρόβλημα",



υποστήριξε ο Μουρίνιο, ο οποίος φρόντισε να ονοματίσει τα... αυγά που λείπουν από την ομάδα του.

"Όταν έχεις τους Ντρογκμπά, Λάμπαρντ, Μπάλακ και Καρβάλιο τραυματίες, τότε μιλάμε για το 40% της ομάδας. Μιλάμε για την σπονδυλική στήλη της ομάδας, έναν κεντρικό αμυντικό, δύο μέσους και έναν φορ.

Από εκεί και πέρα πάμε στον Κλαούντιο Πιζάρο. Είναι ο δεύτερος κορυφαίος επιθετικός στην ομάδα και προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντρογκμπά. Είναι έξω επίσης. Όπως και οι Γουέιν Μπριτζ και Άσλεϊ Κόουλ".










TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ