ΑΕΚ

Μαϊστόροβιτς: "Ήταν μια παρεξήγηση"

Μαϊστόροβιτς: "Ήταν μια παρεξήγηση"
anilem

Ο Μαϊστόροβιτς, προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση μετά από δημοσίευμα που έλεγε πως δεν είναι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ

Η δήλωση του Μαϊστόροβιτς:
" Ήταν μια παρεξήγηση των όσων είπα από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Θέλω να διευκρινίσω ότι πράγματι είμαι ακόμη "πεινασμένος" για ποδόσφαιρο αλλά στόχος μου είναι να τα δώσω όλα για την ΑΕΚ. Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο ακόμη με την ΑΕΚ και στη σκέψη μου είναι μόνο η ομάδα μου. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με φανταστικό κοινό, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα και δεν έχω στο μυαλό μου να φύγω. Το σίγουρο είναι οτι θα τα δώσω όλα για την ομάδα μου, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να παίξουμε τη νέα χρονιά στην Ευρώπη".

Οι δηλώσεις του Μαϊστόροβιτς στην Σουηδική ιστοσελίδα “aftonbladet”. " Δεν είμαι απολύτως ικανοποιημένος παίζοντας απλώς στην ΑΕΚ. Είμαι ακόμη νέος και έχω ακόμη μπροστά μου αρκετά χρόνια καλού ποδοσφαίρου", δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου ξεκινώντας ένα... γαϊτανάκι γύρω από την παραμονή του.

" Έκανα καλή επιλογή ομάδων, προς τη σωστή κατεύθυνση. Από τη στιγμή που πήγα στη Βασιλεία πηγαίνω καλά και η μεταγραφή στην ΑΕΚ μου έδωσε επιπλέον ώθηση. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος, υπάρχει μεγάλη πίεση, πρέπει να παίζεις πάντα καλά και υπάρχουν 13 αθλητικές εφημερίδες που είναι πάνω από το κεφάλι σου συνέχεια. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τον Τύπο", ήταν τα λόγια του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Μπλανκο: "Αν τα βρουν οι ομάδες, φεύγω"

Πριν από λίγες ημέρες ο Ιμαέλ Μπλάνκο δήλωνε άγνοια για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα αλλά με νέες δηλώσεις του σε Πορτογαλικά ΜΜΕ τόνισε πως θα τον ενδιέφερε η μετακίνηση στους "αετούς" αν τα έβρισκα οι δύο ομάδες.

" Η Μπενφίκα είναι μεγάλος σύλλογος και έχει πολλούς Αργεντινούς στις τάξεις της, αλλά με αυτά τα θέματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου. Αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, εγώ δεν θα αποτελέσω εμπόδιο".

Επιστροφή στους Θρακομακεδώνες

Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης πλην των διεθνών και του Παντελή Καφέ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την Κυριακή (05/04, 19:00) δεν έχει ξεκινήσει ακόμα καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει τους παίκτες που θα ήθελε στην διάθεσή του και απλώς θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι την Πέμπτη, όταν το βουνό θα γεμίσει ξανά.

Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Αντώνης Ρίκκα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ το θετικό είναι πως επέστρεψαν οι Ταχτσίδης, Πλιάτσικας και Παυλής από την Ελπίδων. Για τον πρώτο μάλιστα βρέθηκαν στην Τρίπολη και σκάουτερ της Γιουβέντους που τον παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα.

*Ο επαναληπτικός αγώνας της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Hellas On Line θα γίνει στις 8/4 στις 17:00 στο δημοτικό στάδιο Σερρών.




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ