ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαγνητική Κόλτσης-Ντέγκρα

Μαγνητική Κόλτσης-Ντέγκρα
Κολτσης

Σε μαγνητική τομογροφια θα υποβληθούν Κόλτσης και Ντέγκρα την Τρίτη. Ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με τον Ατρόμητο στην μνήμη του Χρήστου Ευφραιμίδη

Αύριο το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία αριστερής ποδοκνημικής ο Γιώργος Κόλτσης και την Πέμπτη (22/11) μαγνητική τομογραφία στον Ματίας Ομάρ Ντέγκρα, ο οποίος υπέστη κάκωση δεξιού ισχίου.
Κατά τα άλλα ο Βέλα Τζουζέπε Τζούνιορ συμμετέχει κανονικά από σήμερα στις προπονήσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς ακολουθώντας παράλληλα και επιπρόσθετο ατομικό πρόγραμμα για δύο βδομάδες.
Όσο για τον Άρη Γαλανόπουλο μετέχει κανονικά στις προπονήσεις ενώ ο Εντουάρντο Μπρίτο θα κάνει για δύο μέρες ατομικό πρόγραμμα, όπως έχει προγραμματιστεί.

Ενός λεπτού σιγή

Η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς ζήτησε από την Super League να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον προσεχή εντός έδρας αγώνα μας με τον Ατρόμητο Αθηνών (25/11, 15:00) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη μνήμη του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας και επί χρόνια συνεργάτη Χρήστου Ευφραιμίδη.

Τα μέτρα τάξης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του προσεχή αγώνα του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Ατρόμητο Αθηνών. Την ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς εκπροσώπησαν οι: Αριστογείτων Κανελλόπουλος (Υπεύθυνος Ασφαλείας) και Ιωάννης Τσαρσιταλίδης (Εκτελεστικός Διευθυντής) με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών να ζήτησε 200 εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι φίλαθλοί της θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη θύρα 1 του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ