ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Μαγκουάιρ: "Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, ζητώ συγγνώμη"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος της Αγγλίας στο παιχνίδι με τη Γερμανία, καθώς από δικά του λάθη η ομάδα δέχθηκε δύο γκολ και λίγο μετά το παιχνίδι με ποστ στο Instagram απολογήθηκε στους οπαδούς, ζητώντας συγγνώμη.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, που αποδοκιμάστηκε πριν από τη σέντρα στο Αγγλία - Γερμανία, αποδείχθηκε ξανά ο πιο αδύναμος κρίκος για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αρχικά έκανε λάθος στο 52ο λεπτό, το οποίο επιχείρησε να διορθώσει, αλλά υπέπεσε σε πέναλτι με τον Ιλκάι Γκιντογάν να κάνει το 1-0, ενώ και στο 67' έχασε την κατοχή προκαλώντας την αντεπίθεση των Γερμανών για το 2-0 από τον Κάι Χάβερτς.

Λίγο έλειψε ωστόσο, τα "τρία λιοντάρια" να κάνουν την ανατροπή, με το ματς όμως να λήγει ισόπαλο 3-3. Λίγη ώρα μετά το φινάλε ο αρχηγός της Αγγλίας με δημοσίευση στο Instagram απολογήθηκε για τα λάθη του και έδωσε το σύνθημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, που θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου.

"Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, ζητώ συγγνώμη. Μεγάλη μάχη και πνεύμα από τα παιδιά. για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Κρατήστε τα θετικά και κοιτάξτε στο Κατάρ. Οι δύσκολες στιγμές θα μας κάνουν πιο δυνατούς", έγραψε στην ανάρτησή του ο Μαγκουάιρ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ