ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μαγκουάιρ: "Κάναμε εφιαλτικό ξεκίνημα, πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπράιτον, χαρακτηρίζοντας την πρεμιέρα της ομάδας εφιαλτική, ενώ τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθούν ως προς το κομμάτι της δημιουργικότητας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε από το πρώτο μέρος του αγώνα με την Μπράιτον (1-2) πίσω στο σκορ με 2-0, μείωσε στο δεύτερο, αλλά δεν κατάφερε στην πρεμιέρα της στην Premier League να πάρει βαθμούς.

Ο αρχηγός των κόκκινων διαβόλων, Χάρι Μαγκουάρ, τόνισε πως η ομάδα οφείλει να βελτιωθεί ως προς τη δημιουργικότητα, ενώ ταυτόχρονα χαρακτήρισε το ξεκίνημα ως "εφιαλτικό".

"Πήγαμε θετικά στο παιχνίδι, κάναμε μια καλή προετοιμασία, αλλά το να χάνουμε με 2-0 στο Ολντ Τράφορντ από το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. Μειώσαμε με ένα γκολ, αλλά αγκομαχήσαμε λίγο και ήταν μια κακή αρχή για εμάς.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά και είχαμε τον έλεγχο. Στη συνέχεια δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε να μην αφήσουμε αυτό το πρώτο γκολ να μας πάει πίσω. Ήταν ένα εφιαλτικό ξεκίνημα το 2-0 στο ημίχρονο.

Νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος είδατε καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, αλλά συνολικά δεν κάναμε αρκετά. Πιέσαμε και είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά πρέπει να είμαστε λίγο πιο δημιουργικοί και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό", είπε ο Μαγκουάιρ στο Sky Sports.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ