ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, να πάρουμε γρήγορα το μάθημά μας"

Τεν Χαχ: "Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, να πάρουμε γρήγορα το μάθημά μας"
@2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Την απογοήτευσή του για την εντός έδρας ήττα της Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Μπράιτον εξέφρασε με δηλώσεις του ο Έρικ τεν Χαχ, που τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθει γρήγορα από το πάθημά της.

Το ντεμπούτο του Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Premier League ήταν εφιαλτικό τόσο για την ομάδα του όσο και για τον ίδιο, με την Μπράιτον να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πασκάλ Γκρος και να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο Ολντ Τράφορντ στον αγώνα των δύο ομάδων.

"Η Μπράιτον είναι μία καλή ομάδα και αξίζει συγχαρητήρια αλλά εγώ κοιτάζω την ομάδα μου και δεν θα έπρεπε να δεχόμασταν δύο τόσο φθηνά γκολ. Πρόκειται για ένα πισωγύρισμα που μας απογοητεύει. Ήξερα από την αρχή ότι δεν θα είχα εύκολο έργο.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι στη μεσαία γραμμή, έχοντας χαμηλά τον Έρικσεν και ψηλά τον Ρονάλντο. Δημιουργήσαμε και ο Ράσφορντ είχε δύο καλές ευκαιρίες, κρίμα που δεν βάλαμε γκολ σε αυτές τις φάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Χάσαμε και δεν ήταν απαραίτητο. Θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα", τόνισε αρχικά ο Ολλανδός προπονητής μετά την ήττα των κόκκινων διαβόλων με σκορ 2-1, και συμπλήρωσε:

"Κάναμε λάθη με τη μπάλα στα πόδια και στην οργάνωση της άμυνας. Θα πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας και να μάθουμε γρήγορα από αυτό. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά".

Σημειώνεται πως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Γιουνάιτεντ είναι το ερχόμενο Σάββατο (13/8) στην έδρα της Μπρέντφορντ για την 2η αγωνιστική, ενώ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής υποδέχεται την Λίβερπουλ στο κλασικό ντέρμπι της Premier League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ