ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος: "Αποφασισμένοι για τη νίκη"

Λυμπερόπουλος: "Αποφασισμένοι για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δήλωσε μετά το ματς πως η Χάιντουκ αιφνιδίασε την ΑΕΚ με την απόδοση της, όμως η ομάδα του ήταν αποφασισμένη για τη νίκη.

"Οι παίκτες της Χάιντουκ μας αιφνιδίασαν κάπως στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαμε να τους ξεκλειδώσουμε. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι και φτάσαμε στη νίκη", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε:

"Είχαμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο. Μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή τακτική. Οι παίκτες της Χάιντουκ μας αιφνιδίασαν κάπως στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη. Τώρα ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε. Την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο ματς
κόντρα σε μία ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή".

Τζιμπούρ: "Έχουμε φιλοδοξίες"

" Είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Με κάνουν χαρούμενο όλα αυτά. Πρέπει να αποδείξουμε φέτος ότι έχουμε φιλοδοξίες και ανεβαίνουμε συνέχεια.

Από την πρώτη χρονιά που ήρθα ήξερα ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Την πρώτη χρονιά έλειπα από την προετοιμασία, πέρυσι είχα την διαφωνία με τον προπονητή του και φέτος έχω ξεκινήσει πολύ καλά και θα πάω ακόμα καλύτερα
".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ