ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Θα παραμείνω στην Ελλάδα, ήταν μία παράξενη και δύσκολη χρονιά"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ερώτηση Ρουμάνων δημοσιογράφων για το μέλλον του απάντησε πως θα παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ μίλησε για παράξενη και δύσκολη χρονιά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στην πατρίδα του. Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν δημοσιογράφοι, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να απαντάει στις ερωτήσεις του.

Όσον αφορά στο μέλλον του υπογράμμισε πως θα παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ μίλησε για μία δύσκολη, περίεργη και απογοητευτική χρονιά.

"Ναι, θα παραμείνω στην Ελλάδα. Ήταν μια δύσκολη, περίεργη και απογοητευτική σεζόν. Είμαι ακόμη επηρεασμένος από το τελευταίο αποτέλεσμα. Έχω κοουτσάρει σε 11 τελικούς, Κύπελλα, Champions League Ασίας και League Cup, έχω κερδίσει επτά και έχω χάσει τέσσερα ματς και αυτό ήταν το πιο επώδυνο. Επίσης, έχω χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, αλλά αυτό που έγινε τώρα με πονάει πάρα πολύ.

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, έπρεπε να νικήσουμε, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είχαμε το κουράγιο να νικήσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακή τύχη. Χάσαμε 7-8 μεγάλες ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Το ποδόσφαιρο στο τέλος ανταμείβει αυτούς που έχουν κουράγιο. Εμείς δεν το είχαμε" δήλωσε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε πως ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet είχε ρωτηθεί για την επόμενη σεζόν και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από την Αλ Αχλί με τον ίδιο να απαντάει τότε: "Ηλίθιες ιστορίες. Γράφτηκε κάπου στην Αίγυπτο, από μια ιστοσελίδα".

Η δεύτερη θητεία του Ρουμάνου προπονητή στον πάγκο του ΠΑΟΚ ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021 και έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως τον Ιούνιο του 2024. Συνολικά έχει κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ σε 197 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ