EURO 2020

Euro 2020: Ο Λουκάκου ήθελε να επισκεφθεί τον Έρικσεν στο νοσοκομείο, αλλά η UEFA δεν του το επέτρεψε

Ο Λουκάκου χειροκροτά μετά τη νίκη του Βελγίου επί της Ρωσίας με 3-0 για το Euro 2020.
Ο Λουκάκου χειροκροτά μετά τη νίκη του Βελγίου επί της Ρωσίας με 3-0 © 2021 ANTON VAGANOV/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήθελε να επισκεφθεί τον συμπαίκτη του στην Ίντερ, Κριστιάν Έρικσεν, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ωστόσο αυτό δεν του επετράπη λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA.

Δημοσίευμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα της ολλανδικής ιστοσελίδας "hln" ανέφερε ότι ο Ρομέλου Λουκάκου ήθελε να επισκεφθεί στο νοσοκομείο τον Κριστιάν Έρικσεν, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές είναι συμπαίκτες στην Ίντερ, ωστόσο αυτό δεν του επετράπη, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σπάσουν τη "φούσκα" της αποστολής τους, ως μέτρο κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Ο Λουκάκου διατηρεί εξαιρετικές επαφές με τον Έρικσεν, καθώς σε δηλώσεις του μετά από τη νίκη του Βελγίου επί της Ρωσίας (3-0) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Euro 2020, ανέφερε ότι έβαλε τα κλάματα πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο Βέλγος επιθετικός δήλωσε στη συνέντευξη τύπου για την επιθυμία του να επισκεφθεί τον Έρικσεν στο νοσοκομείο: "Έχω μιλήσει ήδη με τον προπονητή για το συγκεκριμένο ζήτημα και θα το ξανακάνουμε και τις επόμενες ημέρες".

Τέλος αναφέρθηκε στην απόφαση της εθνικής Δανίας και της εθνικής Βελγίου να βγάλουν εκτός την μπάλα στο 10ο λεπτό και να τιμήσουν τον Έρικσεν: "Στο 10ο λεπτό θα βγάλουμε την μπάλα εκτός και θα χειροκροτήσουμε για τον Κριστιάν Έρικσεν ( φοράει τη φανέλα με το "10" στην εθνική Δανίας). Αυτό είναι το φυσιολογικό.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ