EURO 2020

Λουκάκου: "Έκλαψα πριν από το ματς, είχα στο μυαλό μου τον Έρικσεν"

Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα του Βελγίου κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ρωσία για το Euro 2020 (12 Ιουνίου 2021)
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα του Βελγίου κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ρωσία για το Euro 2020 (12 Ιουνίου 2021) @2021 ANTON VAGANOVY/ASSOCIATION IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου έκανε ειδική αναφορά στον Κρίστιαν Έρικσεν στο φινάλε του αγώνα του Βελγίου με την Ρωσία, τονίζοντας πως είχε στο μυαλό του την περιπέτεια υγείας του συμπαίκτη του στην Ίντερ και ήταν δύσκολο να αγωνιστεί.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία, και το οποίο προκάλεσε την κατάρρευσή του εντός αγωνιστικού χώρου, είναι κάτι που έχει σημαδέψει τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός έστειλε μάλιστα μήνυμα αγάπης προς τον συμπαίκτη του στην Ίντερ όταν έκανε το 1-0 για τους κόκκινους διαβόλους στη δική τους πρεμιέρα στο Euro 2020 απέναντι στην Ρωσία ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Έρικσεν και στις δηλώσεις που παραχώρησε στο φινάλε της αναμέτρησης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Για μένα ήταν δύσκολο σήμερα να παίξω επειδή σκεφτόμουν αυτό που είχε συμβεί στον Κρίστιαν και ελπίζω να είναι καλά.

Οι σκέψεις μου είναι μαζί του. Πριν από το παιχνίδι με την Ρωσία έκλαψα επειδή φοβόμουν, είμαστε συμπαίκτες εδώ και 1,5 χρόνο και με εκείνον έχω περάσει περισσότερο χρόνο από την οικογένειά μου.

Σκέφτομαι τη σύντροφό του και τα παιδιά τους", τόνισε ο 28χρονος επιθετικός.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ