ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Λουίς Ενρίκε: "Φεύγει ο Εμπαπέ; Η ομάδα είναι πάνω από τους παίκτες"

Οι Λουίς Ενρίκε και Κιλιάν Εμπαπέ σε ματς της Παρί απέναντι στην Νιούκαστλ για το Champions League | 4 Οκτωβρίου 2023
Οι Λουίς Ενρίκε και Κιλιάν Εμπαπέ σε ματς της Παρί απέναντι στην Νιούκαστλ για το Champions League | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση μετά τη διαρροή από πλευράς Παρί πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, με τον Ισπανό να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως ο σύλλογος είναι πάνω από τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Εδώ και ένα 24ωρο ο Κιλιάν Εμπαπέ μοιάζει να προβάρει τα λευκά της Ρεάλ, με την Παρί να έχει επιβεβαιώσει την είδηση πως ο 25χρονος Γάλλος φορ ενημέρωσε το σύλλογο για την απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024.

Το συγκεκριμένο σενάριο δεν ακούστηκε σίγουρα ευχάριστα στους οπαδούς των Παριζιάνων από τη στιγμή που ο Εμπαπέ είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας, με τον Λουίς Ενρίκε να ερωτάται για την επικείμενη φυγή του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρί απέναντι στην Ναντ και να τονίζει:

"Η ατμόσφαιρα μετά την ανακοίνωση του Εμπαπέ; Όπως σε κάθε προπόνηση που προηγείται ενός αγώνα. Όλα φυσιολογικά, τίποτα το διαφορετικό.

Δεν με απασχολεί καθόλου το φινάλε της σεζόν. Θα πρέπει να έχω αρκετή προσωπικότητα και εμπειρία. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους παίκτες της Παρί που οφείλουν να ξέρουν ότι υπάρχουν φήμες, κριτικές, πολεμικές.

Σε όποιον δεν αρέσει αυτή η κατάσταση δεν θα πρέπει να είναι σε έναν σύλλογο όπως τον δικό μας", τόνισε αρχικά ο Ισπανός, για να προσθέσει αναφορικά με την υπόθεση Εμπαπέ που έχει εξελιχτεί σε σίριαλ:

"Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν εκφράζουν τις θέσεις τους, δεν θα πω κάτι. Ούτε ο Κιλιάν, ούτε κάποιος από τον σύλλογο έχει μιλήσει δημόσια. Εγώ είμαι ο προπονητής. Όταν επικοινωνήσουν οι δύο πλευρές, θα πω τη γνώμη μου".

Και κατέληξε λέγοντας τα εξής: "Συνεχίζουμε να δουλεύουμε κάθε χρόνο για να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Το είπα όταν ήρθα στην ομάδα έξι μήνες πριν, η ομάδα είναι πάνω από τους παίκτες, πάνω από όλα τα άτομα.

Ο σύλλογος ακολουθεί την ίδια πολιτική, αυτό είναι το μήνυμά μας. Όταν οι εμπλεκόμενες πλευρές αποφασίσουν να μιλήσουν, τότε θα δώσω και εγώ τη γνώμη μου ως προπονητής".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ