ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Εμπαπέ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει Ρεάλ, σύμφωνα με τη MARCA

Ο  Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και η MARCA αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει Ρεάλ.

Το σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται να φτάνει στο τέλος. Ο Γάλλος σούπερ σταρ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμεν κάτι που επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές.

Η Marca σε σημερινό (16/02) δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο Εμπαπέ έχει ήδη επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία φλέρταρε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο τίτλος του κειμένου είναι ενδεικτικός. "Το μήνυμα που άλλαξε τα πάντα: «Θέλω μόνο να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης".

Η Ρεάλ δεν ήθελε να λάβει η συγκεκριμένη υπόθεση διαστάσεις σαπουνόπερας, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια και ήθελε να λάβει συγκεκριμένες εγγυήσεις ότι θα συνεχίσει εκεί. Αυτές φαίνεται ότι δόθηκαν κι έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ