ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας με Σαουθάμπτον, σαρωτικό rotation από Κλοπ

Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022 © 2022 IAN WALTON / AP IMAGED

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Σαουθάμπτον, για την 37η αγωνιστική της Premier League. Δείτε όλες τις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ για το αρχικό σχήμα των κόκκινων.

Σε εκτεταμένο rotation προχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον αγώνα πρωταθλήματος της Λίβερπουλ στην έδρα της Σαουθάμπτον για την 37η αγωνιστική της Premier League, με τον Γερμανό να αλλάζει κατά τα 9/11 την αρχική ενδεκάδα του σε σύγκριση με αυτή που χρησιμοποίησε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι το περασμένο Σάββατο.

Μόνο οι Άλισον και Κονατέ διατήρησαν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα, ενώ ο ήρωας του τελικού κόντρα στους Λονδρέζους, Κώστας Τσιμίκας, είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας των κόκκινων. Εκτός αποστολής έμειναν μάλιστα οι Σαλάχ και Φαν Ντάικ για να πάρουν ανάσες (είχαν αποχωρήσει λόγω ενοχλήσεων κατά τη διάρκεια του τελικού), όπως και ο Μανέ.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Κονατέ, Τσιμίκας, Μίλνερ, Τζόουνς, Έλιοτ, Μιναμίνο, Ζότα, Φιρμίνο

Στον πάγκο των κόκκινων βρίσκονται οι: Κέλεχερ, Τιάγκο, Κεϊτά, Χέντερσον, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Ντίας, Ρόμπερτσον, Οριγκί, Γουίλιαμς

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ