ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας κόντρα στην Άστον Βίλα, στον πάγκο ο Σαλάχ

Ο Κλοπ δίνει το χέρι του στον Τσιμίκα μετά την ισοπαλία 3-3 ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπενφίκα
Ο Κλοπ δίνει το χέρι του στον Τσιμίκα μετά την ισοπαλία 3-3 ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπενφίκα 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε φανέλα βασικού στον Κώστα Τσιμίκα στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα (10/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD) επιλέγοντάς τον για το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ρόμπερτσον. Στον πάγκο των ρεντς ο Σαλάχ.

Ο Κώστας Τσιμίκας θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League (10/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) με τον Γιούργκεν Κλοπ να κάνει rotation στην ενδεκάδα του και να αφήνει στον πάγκο τον Μοχάμεντ Σαλάχ για να του δώσει ανάσες.

Πέρα από τον Τσιμίκα, θέση στη βασική ενδεκάδα βρήκε ο Κούρτις Τζόουνς, με τους Χέντερσον και Τιάγκο να μένουν στον πάγκο, ενώ η τριπλέτα της επίθεσης αποτελείται από τους Ντίας, Ζότα και Μανέ.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Τζόουνς, Ντίας, Ζότα, Μανέ

Στον πάγκο των ρεντς βρίσκονται οι: Κέλεχερ, Κονατέ, Τιάγκο, Μίλνερ, Φιρμίνο, Σαλάχ, Γκόμεζ, Χέντερσον, Οριγκί

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ