ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Μετά τον Σεμέδο στο στόχαστρο και ο Ουπαμεκανό

Ο Νταγιότ Ουπαμεκάνο στον αγώνα της Λειψία με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Νταγιότ Ουπαμεκάνο Ⓒ 2020 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει μπει, μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο, και ο Νταγιότ Ουπαμεκανό της Λειψία, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Daily Mail, με τους "κόκκινους" να ψάχνουν τις λύσεις στην αγορά.

Δεν λέει να σταματήσει η κακοδαιμονία που βαραίνει τη Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μετράει την μία απώλεια μετά την άλλη. Ο χρόνος πιέζει και οι "κόκκινοι" προκειμένου να καλύψουν τις "τρύπες" που άφησαν οι τραυματίες στρέφονται στην αγορά

Μετά τους Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ Άρνολντ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Φαμπίνιο και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο Τζο Γκόμεζ προστέθηκε στη λίστα, με τον 23χρονο αμυντικό να τραυματίζεται στην προετοιμασία της εθνικής Αγγλίας και να χειρουργείται. Το αποτέλεσμα, ο Γερμανός τεχνικός να στερείται ακόμη έναν αμυντικό.

Οι πολλές απουσίες ανάγκασαν την πρωταθλήτρια Αγγλίας να στραφεί στο μεταγραφικό παράθυρο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής Daily Mail, οι "κόκκινοι" φαίνεται να έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον κεντρικό αμυντικό της Λειψία, Νταγιότ Ουπαμεκανό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η Λίβερπουλ αναμένεται να καταθέσει πρόταση για τον 21χρονο Γάλλο στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους "ταύρους" μέχρι το 2023.

Υπενθυμίζεται, πως, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, στη λίστα του Κλοπ πρωταγωνιστεί και το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο, στον οποίο ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει 5ετές συμβόλαιο, με τον Ολυμπιακό ωστόσο, να ζητάει 20.000.000 ευρώ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ