ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Γκόμεζ

Ο Τζο Γκόμεζ σε φιλικό της Λίβερπουλ με την Ζάλτσμπουργκ στην Αυστρία στις 25 Αυγούστου του 2020.
Ο Τζο Γκόμεζ σε φιλικό της Λίβερπουλ με την Ζάλτσμπουργκ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τζο Γκόμεζ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Αγγλίας την Τετάρτη (11/11) υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο και θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της σεζόν.

Ο Τζο Γκόμεζ χτύπησε στην προπόνηση της εθνικής Αγγλίας την Τετάρτη (11/11), ενόψει της προετοιμασίας της για το φιλικό με την Ιρλανδία την Πέμπτη στο Γουέμπλεϊ και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρός.

Όπως ενημέρωσαν οι Reds, ο 23χρονος αμυντικός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υπεβλήθη σε επέμβαση σε τένοντα του γονάτου για να διορθωθεί ο τραυματισμός.

Στην Λίβερπουλ αναφέρουν ότι ο Γκόμεζ ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς απέφυγε μία μεγαλύτερη ζημία στους συνδέσμους. Οι Reds ακόμη δεν θέλουν να δώσουν ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την επιστροφή του, ενώ υποστηρίζουν ότι θα χάσει ένα σημαντικό μέρος της χρονιάς, δίνοντας ωστόσο ελπίδα για την επιστροφή του μέσα στην σεζόν.

Ο τραυματισμός του Γκόμεζ έρχεται να προστεθεί στα πολλά προβλήματα της ομάδας του Κλοπ, αφού ο Φαν Ντάικ τέθηκε-νοκ άουτ στο ντέρμπι με την Έβερτον (χάνει όλη τη σεζόν), ο Φαμπίνιο που χτύπησε στο ματς με την Μίντιλαντ (20 ημέρες εκτός) και ο Αλεξάντερ-Άρνολντ αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι (ένα μήνα εκτός).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ