ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Νέα ατυχία για τον Κλοπ, τραυματίστηκε και ο Γκόμεζ

Ο Τζο Γκόμεζ διεκδικεί τη μπάλα μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπράινε σε ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ για την Premier League
Ο Τζο Γκόμεζ διεκδικεί τη μπάλα μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπράινε σε ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ για την Premier League SHAUN BOTTERILL/POOL VIA AP

Μετά από τους Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο και Αλεξάντερ-Άρνολντ, η Λίβερπουλ φαίνεται πως θα στερηθεί για ένα διάστημα και τις υπηρεσίες του Τζο Γκόμεζ, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης της εθνικής Αγγλίας.

Η κακοδαιμονία της Λίβερπουλ όσον αφορά στην απώλεια βασικών στελεχών και μάλιστα αμυντικών, καλά κρατεί. Έτσι μετά από τον Φαν Ντάικ που τέθηκε-νοκ άουτ στο ντέρμπι με την Έβερτον (χάνει όλη τη σεζόν), τον Φαμπίνιο που χτύπησε στο ματς με την Μίντιλαντ (20 ημέρες εκτός) και τον Αλεξάντερ-Άρνολντ που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι (ένα μήνα εκτός), την Τετάρτη (11/11) ήταν η σειρά του Τζο Γκόμεζ να μπει σε αυτή τη μαύρη λίστα.

Ο στόπερ των ρεντς χτύπησε στη σημερινή προπόνηση της εθνικής Αγγλίας, ενόψει της προετοιμασίας της για το φιλικό με την Ιρλανδία την Πέμπτη στο "Γουέμπλεϊ" και σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ από το Νησί, ο τραυματισμός είναι στο γόνατο και ενδέχεται να είναι πολύ σοβαρός.

Όλα αυτά αφήνουν γυμνή την πρωταθλήτρια Αγγλίας στο κέντρο της άμυνας όπου έχει τώρα μοναδικό διαθέσιμο στόπερ τον Μάτιπ (από τους λεγόμενους βασικούς), με τον Κλοπ να καλείται να βρει άμεσα λύσεις με δεδομένο πως σε 10 ημέρες από τώρα αρχίζει ξανά η δράση για τους κόκκινους, με συνεχή ματς σε Premier League και Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ