ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Εκτός για ένα μήνα ο Αλεξάντερ-Άρνολντ

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ βρίσκεται στο έδαφος του Έτιχαντ με τον Χέντερσον πάνω του στο Σίτι-Λίβερπουλ για τον ντέρμπι της Premier League.
Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ στο έδαφος του Έτιχαντ στο Σίτι-Λίβερπουλ SHAUN BOTTERILL/POOL VIA AP

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ τραυματίστηκε στον αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ αποχώρησε τραυματίας στο 63ο λεπτό της ισόπαλης αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και στην θέση του πέρασε ο Τζέιμς Μίλνερ. Όπως φαίνεται ο τραυματισμός του 22χρονου δεξιού μπακ αποδεικνύεται σοβαρός.

Συγκεκριμένα, τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι την Δευτέρα (9/11) πραγματοποίησε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού στην γάμπα και πρόκειται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εκτός από τα ματς της Εθνικής Αγγλίας, θα χάσει τα παιχνίδια απέναντι σε Λέστερ, Μπράιτον, Γουλβς για την Premier League και τις αναμετρήσεις με Αταλάντα και Άγιαξ για το Champions League.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μοιράσει τρεις ασίστ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ