ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε πως έκανε την εγχείριση ο Φαν Ντάικ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κάνει προθέρμανση πριν από τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Λιντς για την Premier League
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κάνει προθέρμανση πριν από τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Λιντς για την Premier League PHIL NOBLE, POOL VIA AP

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ υποβλήθηκε σε εγχείριση στο γόνατο για αποκατάσταση του χιαστού, χωρίς να προχωράει σε λεπτομέρειες για το πότε αναμένεται η επιστροφή του Ολλανδού διεθνούς στόπερ στη δράση.

Δεκατρείς ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον μετά από άτσαλο πέσιμο του Τζόρνταν Πίκφορντ πάνω του, ήρθε η ώρα για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Λίβερπουλ, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της υποβλήθηκε σε εγχείριση και εστιάζει πλέον στην αποθεραπεία του για να επιστρέψει στη δράση με τους κόκκινους.

"Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο μετά τον τραυματισμό που υπέστη νωρίτερα στο μήνα. Η προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση έγινε στο Λονδίνο και είχε επιτυχία.

Ο Φαν Ντάικ θα εστιάσει τώρα άμεσα στο να ξεκινήσει την αποθεραπεία του με την υποστήριξη του ιατρικού επιτελείου των κόκκινων. Δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Ολλανδού στη δράση", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ