ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Πήρε εξιτήριο ο Έλιοτ και περνάει την πόρτα του χειρουργείου

Ο σοβαρός τραυματισμός του Έλιοτ στο Λιντς - Λίβερπουλ
Ο σοβαρός τραυματισμός του Έλιοτ στο Λιντς - Λίβερπουλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Λίβερπουλ, ο Χάρβεϊ Έλιοτ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο στην αναμέτρηση με τη Λιντς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η Λίβερπουλ πήρε ένα σπουδαίο διπλό, επικρατώντας 3-0 της Λιντς για την 4η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο η νίκη των κόκκινων επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Χάρβεϊ Έλιοτ.

Στο 60ο λεπτό της αναμέτρηση, κι ενώ η Λίβερπουλ είχε το προβάδισμα με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαλάχ και Φαμπίνιο, ο Έλιοτ τραυματίστηκε έπειτα από πολύ δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Στράουκ, ο οποίος αντίκρισε και την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Ο 18χρονος Άγγλος αποχώρησε πάνω σε φορείο για να πάει το ταχύτερο δυνατό στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η Λίβερπουλ, ο νεαρός μέσος αργά το βράδυ της Κυριακής (12/9) πήρε εξιτήριο, ωστόσο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΛΙΝΤΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ