ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: "Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ", αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Sporting's head coach Ruben Amorim looks the Portuguese League soccer match between Sporting CP and Benfica at the Alvalade Ο Ρούμπεν Αμορίμ σε ματς της Σπόρτινγκ κόντρα στην Μπενφίκα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα | 21 Μαΐου 2023
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σε ματς της Σπόρτινγκ κόντρα στην Μπενφίκα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα | 21 Μαΐου 2023 @2024 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ αναζητεί εδώ και μήνες τον άνθρωπο που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Γιούργκεν Κλοπ από τη νέα σεζόν και σύμφωνα με Πορτογάλο δημοσιογράφο, προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον προπονητή της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ανακοινώσει πως η φετινή σεζόν (9η κατά σειρά στο σύλλογο) θα είναι η τελευταία του στον πάγκο της Λίβερπουλ και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους των ρεντς να "χτενίζουν" την μεταγραφική αγορά ψάχνοντας εκείνον που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να τον διαδεχτεί.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα περισσότερα φώτα είχαν πέσει πάνω στον Τσάμπι Αλόνσο λόγω της εκπληκτικής πορείας του με την Λεβερκούζεν την τελευταία διετία και της ξεχωριστής σύνδεσής του με την Λίβερπουλ ως ποδοσφαιριστής, όμως από τη στιγμή που ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στις ασπιρίνες, άλλος πήρε τον τίτλο του... φαβορί.

Ο λόγος για τον Ρούμπεν Αμορίμ, του οποίου το συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ λήγει στο φινάλε της σεζόν (είναι στον τιμόνι της από το 2020), με τον Πορτογάλο να έχει αφήσει ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας του με την Λίβερπουλ και τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο Πέδρο Σεπούλδεβα προχώρησε το φλερτ ένα βήμα παραπέρα, αφού μέσω του λογαριασμού του στο Twitter αποκάλυψε πως η διοίκηση της Λίβερπουλ προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Αμορίμ "με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει στους οικονομικούς όρους συνεργασίας".

Ο εν λόγω ρεπόρτερ τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δίνουν την αίσθηση πως θα επιτευχθεί συμφωνία, ενώ μέσω Twitter ο Σεπούλδεβα υποστήριξε επίσης πως "είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Δευτέρα ένα ραντεβού μεταξυ της Λίβερπουλ και του ατζέντη του Αμορίμ για να συζητηθούν οι τελευταίοι όροι του συμβολαίου".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ