ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο μυθικός Σαλάχ έγραψε ιστορία στο Γκούντισον Παρκ και έσπασε τα κοντέρ με τα επιτεύγματά του

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ του στο Λιντς - Λίβερπουλ για την Premier League στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ του στο Λιντς - Λίβερπουλ για την Premier League © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Σαλάχ πέτυχε δυο γκολ στο Γκούντισον Παρκ απέναντι στην Έβερτον και πέτυχε ό,τι είχε καταφέρει πριν 13 χρόνια ο Τόρες κόντρα στα "ζαχαρωτά", ενώ έγινε ο τρίτος παίκτης στην Premier League που έχει συμμετάσχει ενεργά σε τουλάχιστον ένα γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια του.

Το Νο 239 ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ βάφτηκε κατακόκκινο. Η Λίβερπουλ κατέβηκε στο "Γκούντισον Παρκ" με τον αέρα του φαβορί απέναντι στη συμπολίτισσα Έβερτον και δικαιολόγησε 100% τον τίτλο της. Πέτυχε τέσσερα γκολ και έφτασε σε έναν ιστορικό θρίαμβο με 4-1 επί των ζαχαρωτών για την 14η αγωνιστική, που της επέτρεψε να φύγει για πρώτη φορά με το τρίποντο από τη συγκεκριμένη έδρα μετά το 2017.

Ο Μο Σαλάχ σκόραρε δυο φορές, δείχνοντας ότι είναι ασταμάτητος και βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Όταν ο Αιγύπτιος είναι στα πάνω του, είναι σκέτη απόλαυση και για πολλούς θεωρείται αυτή την στιγμή ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Τα όσα κάνει στο χορτάρι, είναι μυθικά, μοναδικά ανεπανάληπτα και σπάει τα κοντέρ και τα ρεκόρ.

Έφτασε τα 13 γκολ στη φετινή Premier League και τα 19 σε όλες τις διοργανώσεις, με τους κόκκινους να μένουν μάλιστα αήττητοι στο σπίτι της Έβερτον για 11η σερί σεζόν στο πρωτάθλημα και να υποχρεώνουν τους μπλε της πόλης να επεκτείνουν σε οκτώ ματς το αρνητικό σερί τους, με τον τραγικό απολογισμό τους σε αυτό το διάστημα να είναι 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Ο Σαλάχ, με τα δυο του τέρματα, πέτυχε ό,τι ο Φερνάντο Τόρες το 2008 στο συγκεκριμένο γήπεδο. Έπρεπε να περάσουν 13 χρόνια για να σκοράρει δυο φορές ένας παίκτης των ρεντς στο σπίτι της Έβερτον. Παράλληλα, έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει συμμετάσχει ενεργά σε τουλάχιστον ένα γκολ στις 12 τελευταίες συμμετοχές του. Οι άλλοι δυο είναι ο Σταν Κόλιμορ το 1995 και ο Τζέιμι Βάρντι το 2015.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ