PREMIER LEAGUE

Premier League: Ο ιστορικός θρίαμβος της Λίβερπουλ επί της Γιουνάιτεντ έφερε την selfie της χρονιάς με Κάραγκερ - Νέβιλ

Premier League: Ο ιστορικός θρίαμβος της Λίβερπουλ επί της Γιουνάιτεντ έφερε την selfie της χρονιάς με Κάραγκερ - Νέβιλ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΙ ΚΑΡΑΓΚΕΡ ΣΤΟ TWITTER

Η επτάρα της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε πανζουρλισμό στις εξέδρες του Άνφιλντ και ταυτόχρονα χάρισε την αθλητική selfie της χρονιάς στο Νησί, με το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων των Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ.

Όταν η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο χρόνος στην Αγγλία σταματάει, μιας που τίθενται αντιμέτωπες οι δύο μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Κυριακής στο τελευταίο ραντεβού τους (05/03) το οποίο βρήκε μάλιστα τους ρεντς να χαρίζουν μία ονειρεμένη παράσταση στους οπαδούς τους στο Άνφιλντ, κατατροπώνοντας με 7-0 τους κόκκινους διαβόλους.

Όπως είναι λογικό, το αποτέλεσμα αυτό δημιούργησε εκ διαμέτρου συναισθήματα στα δύο στρατόπεδα και αυτό αποτυπώθηκε ανάγλυφα στα δημοσιογραφικά του γηπέδου, με τους Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ να βρίσκονται δίπλα δίπλα στο γήπεδο των ρεντς εκτελώντας καθήκοντα τηλεσχολιαστών και να προσφέρουν ένα από τα highlights της χρονιάς.

Φρόντισε για αυτό ο Κάραγκερ, με τον παλαίμαχο αμυντικό των ρεντς (έπαιξε για αυτούς από το 1996 μέχρι το 2013, δεν φόρεσε τη φανέλα άλλης ομάδας) να είναι ενθουσιασμένος και να βγάζει selfie μαζί με τον εμφανώς απογοητευμένο παλαίμαχο των κόκκινων διαβόλων (έπαιξε για την Γιουνάιτεντ από το 1992 ως το 2011, χωρίς να αγωνιστεί για άλλο σύλλογο).

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ