ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κλοπ δεν πανηγύρισε το 7-0 γιατί φώναζε σε εισβολέα

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κλοπ δεν πανηγύρισε το 7-0 γιατί φώναζε σε εισβολέα
TWITTER

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξοργίστηκε από φίλαθλο της Λίβερπουλ που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το 7-0 του Ρομπέρτο Φιρμίνο κι άρχισε να ουρλιάζει προς το μέρος του.

Η Λίβερπουλ είχε σημειώσει το έβδομο γκολ της με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στον ιστορικό θρίαμβο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το "Άνφιλντ" είχε σηκωθεί στο πόδι, όμως ένας άνθρωπος των "κόκκινων" δεν πανηγύριζε.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε στο γήπεδο και όχι σε αγωνιστικό επίπεδο. Ένας φίλος της Λίβερπουλ είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και είχε επιχειρήσει να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες των γηπεδούχων (μάλιστα έπεσε πάνω στον Άντι Ρόμπερτσον).

Οι σεκιούριτι του γηπέδου τον πρόλαβαν και τον έπιασαν, όμως ο Κλοπ που ήταν μάρτυρας του περιστατικού, αντί να πανηγυρίζει το 7-0, άρχισε να ουρλιάζει προς τον φίλο της ομάδας του, χωρίς να συγκρατείται!

Φυσικά, με το τελευταίο σφύριγμα, ήταν πολύ πιο ήρεμος και αφού χαιρέτισε τους παίκτες του ως είθισται, πήγε μπροστά στις κερκίδες και χειροκρότησε τους φιλάθλους, οι οποίοι ανταπέδωσαν την αποθέωση.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ